Jdi na obsah Jdi na menu
 


POSLUŠNOST

4. 3. 2012

Poslušnost

 

Kurzy poslušnosti:

Převážná většina zájemců o výcvik poslušnosti přichází na kynologická cvičiště se záměrem naučit svého psa základní cviky poslušnosti (ovladatelnosti). Úspěšné zvládnutí základních cviků jako je PŘIVOLÁNÍ, CHŮZE U NOHY, SEDNI, LEHNI a ZŮSTAŇ pomůže majiteli ovládat svého pejska v běžném životě (např. doma,na procházce, v autobusu MHD, na výstavě psů, nebo u veterinářě atd.).
Další skupinu zájemců o výcvik poslušnosti tvoří majitelé psů, kteří mají zájem o složení pracovních zkoušek, nebo připravují své psy na závody dle jednotlivých zkušebních řádů. Většinou se jedná o psy klasických pracovních plemen (německý ovčák, belgický ovčák, rotvajler, dobrman, boxer, knírač atd.), ale ke zkouškám a závodům různé úrovně se pod vedením našeho výcvikáře připravili a připravují i psy nepracovních plemen a nadaní kříženci.       pa230038-1-.jpg                                                                                                                                                                   
Na zkouškách a závodech již musí psi zvládat cviky náročnější např. PŘEKONÁVÁNÍ RŮZNÝCH PŘEKÁŽEK, APORT, ODLOŽENÍ V RŮZNÝCH POLOHÁCH, ŠTĚKÁNÍ NA POVEL, PLÍŽENÍ atd. Požadavky na přesnost provádění cviků, povelovou techniku, výstroj psa na zkoušce apod. popisují jednotlivé zkušební řády.
Pokud chcete se svým psem navštěvovat kurzy základní poslušnosti, nebo kurzy pro pokročilé, kontaktujte našeho výcvikáře. 

p5012391-2-.jpg     p7050048.jpg